Verkoop

Verkoop

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinmachine of tuingereedschap? G en G Tuinmachines adviseert u graag. Door goed naar de klant te luisteren en daarna een goed advies komen we tot de juiste machine of tuingereedschap.

KLANTEN bla bla bla

We vinden het belangrijk dat de machine doet wat de klant verwacht. Zodat de klussen in de tuin zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.
Tuinmachines komen op een punt dat ze in onderhoudskosten stijgen. En vervelende storingen, bijvoorbeeld op zaterdagmiddag halverwege het gazon.

Uitgebreid aanbod

R2 groentechniek heeft altijd een uitgebreid productaanbod op voorraad, en zijn official dealer van zeer sterke merken zoals: Stihl/Viking, Toro, Stiga, Iseki, Antonio Carraro, Hoaf, Billy Goat, Eliet, Grillo, R2 Machines, Forst, Clubcar, Tielburger, Goupil en frisian motors (100% elektrisch) en vele andere top merken.

Service

Bij G en G Tuinmachines koopt u een machine of ander tuingereedschap. Maar krijgt hier ook service bij. Voor bijvoorbeeld de onderhoudsbeurt. Inclusief een uitgebreide service waaronder de jaarlijkse haal en brengservice. Verder wordt er altijd in overleg met u afgesproken als er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Zodat u niet voor verassingen komt te staan.