winterbeurt

ONZEDIENSTVERLENING

diensten
Bij GenG Tuinmachines kunt u terecht voor al uw tuingereedschap voor particulier en professioneel gebruik.
GenG Tuinmachines vindt het belangrijk dat onze klanten op een juiste manier geïnformeerd worden. Of het nu gaat om onderhoud van tuinmachines, huren en/of aanschaf.GenG Tuinmachines vindt het belangrijk dat de klant op de juiste manier geïnformeerd word of het nu gaat om onderhoud van tuinmachines, huren en/of aanschaf.
Het grote voordeel van GenG Tuinmachines is dat de werkplaats, showroom en verhuur afdeling nauw samenwerken.
Indien nodig is vervangend materiaal direct te regelen om de klus snel af te krijgen.

Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van tuinmachines en gereedschappen, jaarlijkse onderhoudsbeurten van u tuinmachines en andere tuingereedschappen.
Ook kunt u bij GenG Tuinmachines terecht voor het huren van een tuinmachine. Heeft u 1 of 2x per jaar een klus en vind u de aanschaf niet rendabel genoeg dan kunt u ook een machine huren denk hierbij aan hakselaars, trilplaten, stenenknipper, motorzaag etc.

OnderhoudTUINMACHINES

Onderhoud van de machine is belangrijk. Zo voorkomt u al een groot deel van technisch uitval. Maar ook niet onbelangrijk het maaimes. Deze moet bijvoorbeeld scherp en gebalanceerd zijn. U voorkomt zo schade aan de machine door trillingen. En een mooi gemaaid gazon zonder gele punten.

GenG Tuinmachines heeft hierin 10 jaar ervaring. De basiskennis van GenG Tuinmachines is echter al wat langer geleden. Deze is opgedaan bij Bakker en Brouwer in Schoonrewoerd.

Periodiek onderhoud

Vanaf de maand november beginnen we aan de jaarlijkse onderhoudsbeurten. Tot en met april. De tuinmachine(s) word bij u thuis opgehaald, schoongemaakt en krijgt een service beurt in de werkplaats. Als deze klaar is wordt de machine weer terug gebracht. Dit kan een paar dagen of weken duren maar in ieder geval voor april, als de tuinmachine weer nodig is. U krijgt van ons een berichtje via de mail wanneer we u machine komen halen.

WinterWinterbeurt

beurt

Wilt u uw machine volgend seizoen weer zonder problemen gebruiken, dan raden wij u aan deze een winterbeurt te geven. In het najaar hebben wij een actie om uw tuinmachines tegen een gereduceerd tarief op te halen en terug te brengen, zodat hij het voorjaar startklaar is.

De machine krijgt een onderhoudsbeurt en wordt dan helemaal nagelopen.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw grasmaaier of andere tuinmachines in het seizoen raden wij u aan 1 x per jaar uw machine te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Ideaal is het natuurlijk dat uw machine startklaar is en u niet voor nare verassingen komt te staan wanneer u deze in het voorjaar weer wilt gaan gebruiken. In de maanden oktober t/m maart bieden wij u daarom de mogelijkheid om uw machine te voorzien van een winterbeurt. Waarbij we uw machine geheel nakijken en er voor zorgen dat deze weer in perfecte conditie verkeerd. Door uw machine jaarlijks te voorzien van een winterbeurt kunt u deze zorgeloos gebruiken in het seizoen en verlengt u de levensduur van uw machine aanzienlijk.

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw machine zelf te brengen hebben wij een speciale haal- en brengservice. Voor meer informatie of direct een afspraak maken kunt u contact met ons opnemen.

REPARATIETUINMACHINES

Voor reparatie aan uw tuinmachine en gereedschap kunt u ook bij GenG Tuinmachines terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een botte ketting van uw kettingzaag of u trekt het starterkoordje af van de bladblazer, heggenschaar, bosmaaier etc. Uw waterpomp verpompt niet goed meer het water naar uw sproeiers. Kortom er zijn genoeg van zulk soort storingen.

Deze repareert GenG Tuinmachines graag voor u. Zowel op locatie als bij ons in de werkplaats. Hierbij scheelt het weer als u de jaarlijkse onderhoudsbeurten uit laat voeren bij GenG Tuinmachines.
Deze punten worden dan uitvoerig gecontroleerd.

GENG REPARATIES

GenG Tuinmachines vindt snelheid van de reparatie een belangrijk onderdeel, even uw ketting tussen door slijpen. We proberen dit mits de drukte het toelaat “even” te doen.

Mocht u gelijk verder willen met de machine dan kunnen we ook iets betekenen met onze leenmachines of onze verhuurlijn. U kunt in ieder geval verwachten dat wij met de juiste oplossing komen met de juiste snelheid.

  • Reparaties
  • Periodiek onderhoud
  • Onderdelen
  • Advies
  • Aanpassingen aan machines

De werkplaats is voorzien van alle benodigde gereedschappen en testapparatuur. Hierdoor kunnen wij u efficiënt van dienst zijn voor een gunstig uurtarief.

Mocht u zelf niet in staat zijn om uw machines bij onze werkplaats af te leveren, dan kan het transport hiervan door ons verzorgd worden. Verder kan er geheel kosteloos een vervangende machine beschikbaar worden gesteld, als de reparatie- en of onderhoudswerkzaamheden langer duren dan gepland (door bijvoorbeeld langere levertijd op onderdelen).

Heeft u vragen over onze producten/diensten of wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak of kom eens langs bij ons bedrijf.

Paradise Garden

RECENT PROJECTS?

1550

PROJECTS COMPLETED

5980

HAPPY CLIENTS

999

GARDEN AWARDS

695

ONGOING PROJECTS

Professional

OUR TEAM

Praesent porta nulla at arcu ultricies, at fermentum ipsum rhoncus praesent. Nulla tincidunt nisl id tincidunt aliquam eros.

Afspraak maken

Voor periodiek onderhoud?

latest news

WHAT NEWS?

OURSHOP

SHOP

What Makes

US SPECIAL?

0
+
Works Completed
0
%
Satisfied Clients
0
+
Awards Won

OURTEAM

TEAM