ARIENS

ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS

Ariens zitmaaiers zijn geavanceerd, innovatief en ergonomisch ontworpen. Daarbij zijn het hoogwaardige maaiers die in ieder seizoen in te zetten zijn. Bovendien bent u weersonafhankelijk door het veeg-opvangsysteem en is het de ideale machine om uw paardenweide op te schonen.
De Zero-turn maaiers maken deel uit van Ariens innovatieve ontwikkelingen. Ze vergemakkelijken de manier van werken en perfectioneren het resultaat doordat ze 180 graden kunnen draaien. Hierdoor worden er geen stukken van het gazon overgeslagen en bereikt u een egaal resultaat. Daarbij is de Zero-turn maaier nauwkeurig en gemakkelijk te manoeuvreren langs obstakels. Bijtrimmen van randen is daarom zelden nodig.

ARIENSBROCHURES

Bekijk de brochure van Ariens voor alle informatie over deze machines. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

ARIENSBIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van Ariens heeft D&G Techniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over Ariens tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl