GRAVELY

ZERO-TURN ZITMAAIERS

Gravely is een Amerikaans bedrijf dat al sinds 1916 producten bouwt voor de professional in gazon- en landschapsonderhoud. Sinds 1982 is Gravely een merk van de Ariens Company, een familiebedrijf met ouderwetse waarden en normen gecombineerd met vooruitstrevende techniek. Het is moeilijk om een fabrikant van tuin- en parkmachines te vinden die al zo lang hoogwaardige producten bouwt voor de professionele gebruiker. We praten namelijk over bijna 100 jaar. De vraag is; waarom zijn zoveel mensen generaties lang trouw gebleven aan Gravely? Het antwoord is simpel; de producten voldoen aan, en overtreffen veelal, de verwachting van de professionele gebruiker.

GRAVELYBROCHURES EN PRIJSLIJSTEN

Bekijk de brochure van Gravely voor alle informatie over deze machines of download hier de actuele prijslijst van Gravely. Heeft u de prijzenlijst liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

GRAVELYBIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van Gravely heeft D&G Techniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over Gravely tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl