Husqvarna

HUSQVARNA

GEMAK, COMFORT EN KRACHT

Bent u op zoek naar hoogwaardig bos- en tuingereedschap? De producten van Husqvarna maken uw werk een stuk makkelijker. Husqvarna-machines zijn kwalitatief sterk en bezorgen zowel de particulier als professional optimaal gebruiksgemak. Én resultaat natuurlijk. D&G Techniek is officieel Husqvarna-dealer en voorziet u van deze producten, uiteraard met de meest uitstekende service.

Met al meer dan 325 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers.

HUSQVARNABROCHURES

Via www.husqvarna.com kunnen de verschillende brochures worden gedownload. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

HUSQVARNABIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van Husqvarna heeft D&G Teckniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over Husqvarna tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl