ONZE DIENSTEN

Bij D&G Techniek kunt u terecht voor al uw tuingereedschap voor particulier en professioneel gebruik. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op een juiste manier geïnformeerd worden. Of het nu gaat om onderhoud van tuinmachines, huren en/of aanschaf.

Het grote voordeel van D&G Techniek is dat de werkplaats, showroom en verhuurafdeling nauw samenwerken. Indien nodig is vervangend materiaal direct te regelen om de klus snel geklaard te krijgen.

ONDERHOUD TUINMACHINES

Onderhoud van tuinmachines is zeer belangrijk. D&G Techniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring in onderhoudsbeurten. Door zorgvuldig onderhoud te plegen voorkomt u een groot deel van technische uitval. Daarom pakken we onderhoudsbeurten heel zorgvuldig aan, zodat u niet voor onverwachte storingen of defecten komt te staan. Daarnaast zorgen we ervoor dat u bijna niets hoeft te doen voor deze onderhoudsbeurt.

Periodiek onderhoud
Vanaf de maand november tot en met april beginnen we aan de jaarlijkse onderhoudsbeurten. Tijdens deze onderhoudsbeurten halen we de tuinmachine(s) bij u thuis op en zorgen we voor zowel een schoonmaak- als een servicebeurt in onze werkplaats. Dit kan een paar dagen of weken duren. We zorgen er in ieder geval voor dat de machine weer netjes bij u afgeleverd wordt, als deze weer nodig is. We laten u telefonisch weten wanneer we uw machine komen halen voor de onderhoudsbeurt.

REPARATIE

Uiteraard moeten de jaarlijkse onderhoudsbeurten ervoor zorgen dat u uw machine(s) zorgeloos kan gebruiken. Maar voor tussentijdse reparaties staan wij ook voor u klaar. We draaien onze hand niet om voor het repareren van machines met storingen of andere situaties zoals een botte ketting van uw kettingzaag of u trekt het starterkoordje af van de bladblazer, heggenschaar, bosmaaier etc.
Deze repareert D&G Techniek graag voor u, zowel op locatie als bij ons in de werkplaats.

D&G REPARATIES
Bij D&G Techniek begrijpen we dat onverwachte storingen en defecten zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Ook daarin denken we graag met u mee. Waar mogelijk proberen wij met onze ervaring en servicegerichtheid zo snel mogelijk uw machine te repareren. Maar mocht u gelijk verder willen met de machine, dan kunnen we ook iets betekenen met onze leenmachines of onze verhuurlijn. Zo kunnen wij u altijd een oplossing bieden met de beloofde snelheid.

ONDERHOUD ROBOTMAAIER

Meestal staat een robotmaaier gedurende de winter stil. Dit zien wij als een uitstekende tijd om een onderhoudsbeurt te plegen. Tijdens deze winterbeurt worden alle functies van uw robotmaaier gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan als u de robotmaaier weer in gebruik stelt.

Wat gebeurt er tijdens de onderhoudsbeurt?
Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt de machine opgenomen in de planning. Vervolgens nemen wij contact met u op over het ophalen en retourneren van uw machine.

Tijdens de onderhoudsbeurt worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
• machine schoonmaken
• machine uitlezen
• machine geheel controleren
• maai- en wielmotoren testen
• messen controleren, evt. vernieuwen
• bumperfunctie testen
• accu volledig laden
• software update

Mochten er reparaties nodig zijn die buiten de onderhoudsbeurt vallen, waarvan de kosten hoger zijn dan 25 euro, dan nemen we contact met u op.

Ook heeft u de mogelijkheid om uw robotmaaier in onze winterstalling te plaatsen. Uw robotmaaier wordt dan vorstvrij gestald en de accu’s worden meermaals opgeladen om ze in goede conditie te behouden.