TORO

HOUDT TUINWERK SIMPEL

TORO, wereldwijd bekend om zijn tuinmachines en professionele machines voor groenonderhoud en sportterreinen. Bij D&G Techniek vind je een breed scala aan TORO-machines voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Particuliere tuinmachines
Toro biedt hoogwaardige gazonmaaiers tot 76 cm breed, met modellen voor opvang, recycling, zijuitworp of achterlosser, en diverse aandrijvingsopties. Ook hebben we brede maaiers zoals de Timemaster en Turfmaster. Voor schuine hellingen is er de Hoverpro. Voor particulieren zijn er zero-turn zitmaaiers met joystickbesturing, enorm wendbaar en verkrijgbaar in diverse breedtes

Professionele machines
Voor de professionele markt biedt Toro een uitgebreid assortiment professionele machines, waaronder maaimachines voor openbaar groen, sportterreinen en golfbanen. Daarnaast levert Toro ook compacte multifunctionele laders en stronkenfrezen.

De maaimachines variëren in type en grootte, van cirkelmaaiers met verschillende maaibreedtes tot kooimaaiers die strakke banen creëren. De Toro Dingo is een veelzijdige lader die geschikt is voor graven, slopen en andere toepassingen, terwijl de elektrisch aangedreven Dingo ideaal is voor sloopwerkzaamheden binnenshuis. Toro’s stronkenfrezen bieden een handige oplossing voor hoveniers en boomverzorgers.

TOROBROCHURES

Via www.toro.com kunnen de verschillende brochures worden gedownload. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

TOROBIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van TORO heeft D&G Techniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over Toro tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Nieuw-Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl