EGO POWER PLUS

ALLE KRACHT VAN BENZINE, ZONDER BENZINE

Onze maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere, groenere energie. Ook wij geloven dat het tijd is voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en parkonderhoud uit te voeren.

EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen. De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig hebt om door te blijven werken tot de klus is geklaard.

Ons systeem is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak met accu’s die het lang volhouden en snel zijn op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren

EGO POWER PLUSBROCHURES

Via www.egopowerplus.nl kunnen de verschillende brochures worden gedownload. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

EGO POWER PLUSBIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van EGO POWER PLUS heeft D&G Techniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over EGO POWER PLUS tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl