ROBOMOW

EEN GAZON ZONDER ZORGEN

Wij stellen graag Robomow aan u voor: deze intelligente grasmaaier maait uw gazon voor u, zonder dat u er werk van heeft.  Deze intelligente robot is vrijwel geheel zelfstandig en werkt geruisloos. U hoeft hem slechts te installeren, de rest doet de Robomow voor u. U kunt de robotmaaier zelfs synchroniseren en bedienen met uw smartphone. Op deze manier kunt u te allen tijde uw Robomow aan het werk zetten. Robomow onthoudt ook programma’s, herkent obstakels en kan het basisstation zelfstandig terugvinden. Deze robot is zelfs zo slim, dat hij rekening houdt met uw digitale agenda!

ROBOMOWBROCHURES

Via www.robomow.com/nl-NL/ kunnen de verschillende brochures worden gedownload. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

ROBOMOWBIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van Robomow heeft D&G Teckniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over Robomow tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl