SHINDAIWA

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko Shindaiwa producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit. Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en Shindaiwa tot een gerespecteerd wereldmerk.

Alle Shindaiwa motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimaal vermogen /gewichtsverhouding. Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke Shindaiwa motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

SHINDAIWABROCHURES

Via www.shindaiwa.be kunnen de verschillende brochures worden gedownload. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

SHINDAIWABIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van Shindaiwa heeft D&G Techniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over Shindaiwa tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl