Winterbeurt

WINTERBEURT

Wilt u uw machine volgend seizoen weer zonder problemen gebruiken, dan raden wij u aan deze een winterbeurt te geven. In het najaar hebben wij een actie om uw tuinmachines tegen een gereduceerd tarief op te halen en terug te brengen, zodat hij het voorjaar startklaar is.

De machine krijgt een onderhoudsbeurt en wordt dan helemaal nagelopen.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw grasmaaier of andere tuinmachines in het seizoen raden wij u aan 1 x per jaar uw machine te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Ideaal is het natuurlijk dat uw machine startklaar is en u niet voor nare verassingen komt te staan wanneer u deze in het voorjaar weer wilt gaan gebruiken. In de maanden oktober t/m maart bieden wij u daarom de mogelijkheid om uw machine te voorzien van een winterbeurt. Waarbij we uw machine geheel nakijken en er voor zorgen dat deze weer in perfecte conditie verkeerd. Door uw machine jaarlijks te voorzien van een winterbeurt kunt u deze zorgeloos gebruiken in het seizoen en verlengt u de levensduur van uw machine aanzienlijk.

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw machine zelf te brengen hebben wij een speciale haal- en brengservice. Voor meer informatie of direct een afspraak maken kunt u contact met ons opnemen.

Wat doen we bij een winterbeurt?

Tijdens de winterbeurt krijgen alle machines een grondige reiniging en worden deze gecontroleerd op eventuele mankementen of aandachtspunten.

Zitmaaier

Schoonmaken van de machine / Slijpen en balanceren van het mes / Olie, luchtfilter, benzinefilter en bougie vervangen / Accuwaterpeil en eventueel bijvullen of opladen / Afstellen en smeren bedieningskabels / Wiellagers controleren en smeren / Controleren van de v-snaar en op losse onderdelen / Toerental afstellen / Controleren bandenspanning /

Benzine loopmaaier

Schoonmaken van de machine / Slijpen en balanceren van het mes / Olie, luchtfilter, benzinefilter en bougie vervangen / Afstellen en smeren bedieningskabels / Wiellagers controleren en smeren / Controleren van de v-snaar en op losse onderdelen / Toerental afstellen / Controleren starterskoord /

Elektrische loopmaaier

Schoonmaken van de machine / Slijpen en balanceren van het mes / Afstellen en smeren bedieningskabels / Wiellagers controleren en smeren / Controleren van de v-snaar en op losse onderdelen /

Benieuwd wat een servicebeurt ongeveer gaat kosten?

  • Elektrische loopmaaier: €35,-
  • Bezine loopmaaier: €65,-
  • 1-cilinder zitmaaier: €110,-
  • 2-cilinder zitmaaier: €140,-
  • Diesel zitmaaier: €160,-*

Onze winterbeurtprijzen zijn incl. luchtfilters, benzinefilters, smeermiddelen, bougies en incl. BTW.

Prijzen voor andere machines zijn in overleg.

AANMELDEN WINTERONDERHOUD

Vul hieronder de gevraagde gegevens in zodat wij terug kunnen bellen /mailen om een afspraak te maken.