AMBROGIO

ENJOY YOUR TIME

Elke tuineigenaar wil graag een net gemaaid gazon. Dit wordt een groot deel bepaald door de wijze waarop en de regelmaat waarmee er gemaaid wordt. Dit is een bezigheid die voor velen als tijdrovend wordt ervaren. Ambrogio heeft hiervoor de juiste oplossing: een grasmaaier die het gazon voor u in topconditie houdt. Ambrogio doet dit op een veilige, stille en milieuvriendelijke manier.

Ambrogio heeft robotmaaiers voor oppervlaktes tot 30.000 vierkante meter. De robotmaaiers zijn standaard voorzien van regensensoren, hiermee wordt voorkomen dat de robotmaaier het gazon beschadigt tijdens het maaien in de regen. Ook hellingen zijn geen probleem voor Ambrogio, de robotmaaier is namelijk inzetbaar op hellingen tot 55% en tot 35% in nabijheid van de afbakeningskabel. Door het grote viertands mes wordt elk type gazon netjes gemaaid. Door gebruik van koolborstelloze motoren in verschillende modellen hebben de robotmaaiers een grote capaciteit.

AMBROGIOBROCHURES

Via www.ambrogiorobot.com/nl kunnen de verschillende brochures worden gedownload. Heeft u de brochure liever op papier? Dat is natuurlijk mogelijk! Neem dan contact op via het onderstaande nummer.

AMBROGIOBIJ D&G TECHNIEK

Als officieel dealer van AMBROGIO heeft D&G Techniek het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over AMBROGIO tuingereedschap bent u van harte welkom in onze vestiging in Schoonebeek. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het onderstaand nummer.
+31(0)626396256
info@dgtechniek.nl